Tetoválás fájdalommentesen ;)

Angel-ink 2013.10.25. 12:57

Ugye mindenki ismeri a mondást: a fájdalom ajándék, mert tudod, hogy élsz....?!!
Na, de minek szenvedni, ha nem muszáj?!
Szuper érzéstelenítő krémünk van, így már annak sem lehet akadály a tetoválás, aki fél a fájdalomtól ;)
Érdeklődj szalonunkban!

Szólj hozzá!

Ajándékutalványok

Angel-ink 2013.10.25. 12:54

Ajándékutalványok!

Lepd meg szeretteidet egy garantáltan örök emlékkel ;)

Születésnapra, alkalmakra vagy csak úgy! ;)

ut1.jpg

ut2.jpg

ut3.jpg

Szólj hozzá!

Játék!!!!!

Angel-ink 2013.06.04. 09:29

Hamarosan újra játszunk! Kövesd figyelemmel a facbook-os oldalunkat, hogy le ne maradj! ;)

https://www.facebook.com/events/1384905705054335/?context=create

Szólj hozzá!

Valentin napi akció!

Angel-ink 2013.02.04. 16:40

2013. Február 14.

Hamarosan itt a valentin nap....tudjuk...tudjuk...ne csak ilyenkor szeressük egymàst ;-) 
De ha màr van öt almànk, akkor a szokás6alma és mi is kedveskedünk Nektek!;-D
Ha febr.14.-én eljössz pároddal és mindketten varrattok mi 50% kedvezményt adunk!
Részletekért hívd Gèbet
( Tel: 06-20-994-99-94 )

1_2.jpg


Szólj hozzá!

TAIWAN tattoo show

Angel-ink 2012.03.19. 13:57

 A tavalyiból egy kis ízelítő :)

Idén május 18, 19, 20 kerül megrendezésre :))))

Szólj hozzá!

very very crazy!!! :) we like it!!!

Angel-ink 2012.03.19. 13:27

 Imádjuk az őrültségeket! :)

Géb egy igazán funny munkája :)

 

Szólj hozzá!

Géb munkái :)

Angel-ink 2012.03.19. 13:19

 Itt megnzhetitek Géb munkáit :)))

http://www.angel-bbros.hu/index.php

 

 

Szólj hozzá!

118 éves a Coca Cola !

Angel-ink 2012.03.19. 13:12

 

 

 118 éves a híres üveg Bejegyzés idõpontja: 2012. March 12. 118 éves a világ legismertebb márkája, a világ egyik legismertebb
formájában. 1894. március 12-én kezdték üvegben is árulni a Coca-Colát.
Előtte csak kimérve, gyógyhatású készítményként lehetett megvásárolni,
és a Coca-Colából akkortájt mindössze napi 9 adagot adtak el. "

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/118-eves-a-hires-uveg/

 

Szólj hozzá!

Facebook

Angel-ink 2012.03.19. 13:10

Kövess minket a facebookon !!!

Like-olj, hogy az elsők között részesülj
akcióinkról, játékainkról! ;)

Szólj hozzá!

Rólunk

Angel-ink 2012.01.11. 13:16

 

Ezt a blogot ajánljuk mindenkinek, aki igazi tattoo lovers :) Igyekszünk folyamatosan szemezgetni nektek a tetováló világ híreiből  és minden információt megosztani, ami a mi kis szalonunkkal kapcsolatos :)))

Jó időtöltést kívánunk :)))

És rólunk egy pár sor :)

 A nevem Bazsa Gábor (GÉB) Régi vágyam volt, hogy szenvedélyem a tetoválás a hivatásom lehessen. Elszántságom és kitartásom az álmom mellett meghozta gyümölcsét és 2007.-ben megnyitottuk első szalonunkat Angel & B.Bros Tattoo néven. Majd az idő múlásával még többet, szebbet, jobbat szerettünk volna adni vendégeinknek ezért elköltöztünk. Így ma már saját arculatunkra formált, barátságos és exkluzív szalonban várunk benneteket, amit Angel-Ink Tattoo névre kereszteltünk. 2010 Cannonball volt első nagyobb megmérettetésünk, ahol a második fordulóig el is jutottunk. Maximális öröm volt számunkra a zsűri elismerése és a pozitív visszajelzések a résztvevőktől. Fontos számomra a folyamatos fejlődés és előrehaladás. Ezért is járok ki Londonba, hogy esetleges újításokat hozzak, tapasztalatokat cseréljek a kinti művészekkel. A munkámban szeretem a kihívásokat, de minden stílusban egyaránt törekszem a részletes kidolgozásra. Szeretettel várlak, hogy közösen alkossunk egy maradandó emléket számodra!

www.angel-bbros.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

Suicide Girls

Angel-ink 2012.01.10. 19:50

 

“Minden egy kis portlandi kávézóban kezdődött 2001-ben két alternatív pin up lány közreműködésével, akik épp azon töprengtek, hogyan gazdagodhatnának meg az Internet nyújtotta lehetőségek által (akkoriban vált egyre népszerűbbé a net). Ők ketten, akik a Missy és Spooky Suicide becenevekre hallgattak végül arra a következtetésre jutottak, ha sok pénzt akarnak keresni, akkor arra egy holtbiztos stratégia van: le kell vetkőzni. Ezen felbuzdulva összeszedtek egy kis csapat alternatív csajt és egy portlandi padlásszobában el is kezdett működni a SUICIDE GIRLS.
Életstílusi védjegyként a Suicide Girls célkitűzése, hogy valami olyat hozzon létre, mint a Playboy az 1960-as években, csak kicsit más köntösbe bújtatva. A SG szemtelen, provokatív és kétségkívül élen jár abban, amivel foglalkozik. A SG modellek nagyon különböző hátterekből jönnek, mindannyian egyéniségek és nagyon sokszínűek. Ami mindenképp közös bennük, az a zene, a divat és a burleszk show-k előadása iránti rajongás. A Suicide Girls mára a 21. század egyik legismertebb életstílusi védjegyévé nőtte ki magát. A SG egyik alapítója, Missy Suicide több TV show-t, filmeket, magazinokat, könyvet, sőt még burleszk show-kat is készített és vitt sikerre. Mi sem igazolja jobban a lányok sikerét, mint az, hogy a Suicide Girls honlapján több mint egymillió regisztrált falhasználó van és a Myspace blogok közül is az övék az egyik legnépszerűbb. A SG közösség a feminizmus, az egyéni önkifejezés és a szépség újraértelmezése köré épül fel. Ezek a lányok bővelkednek a testdíszítés legkülönfélébb alternatív változataiban és itt most a tetoválásokra, piercingekre és persze nem utolsó sorban a színes hajakra és az egyéni megjelenésre gondolunk.”

Szólj hozzá!

Extrém testmódosítás

Angel-ink 2011.11.03. 16:59

Egy szép testékszer, a megfelelő helyen képes öltöztetni, s egyedivé varázsolni a viselőjét. A piercingekről a legtöbb embernek megvan a véleménye, ugyanannyian szeretik, s ugyanannyian ellenzik is. Az biztos, hogy ma már divat ilyet viselni, s ennek is csak a képzelet szabhat határokat. A testünk bármelyik szegmensében elhelyezhetjük őket, legyen szó az arcról, a mellről, vagy a nemi szervekről.Az egész testünket teletűzdelhetjük mindenféle ékszerrel, ami lehet egyszerű, de akár színes is, vagy egészen elmehet az extrém kategóriába.

" hírextra"

 

Az extrém implantátumoknak – attól függően, hogy hogyan kerülnek behelyezésre – két fajtáját különböztetjük meg. Az úgynevezett subdermal bőr alatti, a transdermal pedig a bőrön átmenő fajta. Az anyagát tekintve igen változatos, készülhet szilikonból, acélból, titánból, akár teflonból is. Formájuk szintén széles skálán mozog golyók, csillagok stb. Ezeknek a behelyezésének a helyére vonatkozóan csak a fantázia szab határt. Legfeltűnőbb hatásuk, hogy az emberi test külső struktúráját változtatják meg.
A subdermal implantátumra legjobb példa a férfiaknál a pénisz bőre alá helyezett, kb. 8mm átmérőjű kis golyók, melyek többnyire orvosi fémből készülnek. A behelyezést a szakember steril körülmények között és többnyire komplikációk jelentkezése nélkül végzi el. Ezen beavatkozásnál az implantátum egésze a bőr alá kerül.
A transdermal implantátum esetén az ékszernek csak egy része kerül be stabilan a bőr alá, a szár kilóg, ezáltal olyannak tűnik, mintha fém csapok állnának ki testünkből. Erre a szárra kerül az ékszer maga, mely rácsavarozható, így alkalomnak, ízlésnek megfelelően cserélhető....
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te hogy kívánod?
Ha ilyen díszt szeretnénk, három módszer közül választhatunk: van a bevágás, az égetés és van a lenyúzás. Az első esetében mélyen bevágják a bőrt, a második esetben egy vékonyabb felső réteget lehámoznak, míg a harmadik esetben a bőrbe égetik a kívánt mintát.
Mindhárom eljárás eredménye végleges, még plasztikai műtéttel sem lehet véglegesen eltávolítani, helyesebben szólva, visszapótolni a tönkretett bőrfelületet. Egyetlen apró ábra is többtízezer forintba kerül, külföldön az ár ennek három, négyszerese is lehet. Az orvosi kezelés, ha később valaki mégis szeretné megpróbálni a lehetetlent, és eltüntetné a hegeket, ennek akár a tízszeresére is rúghat! Szóval, jól gondolja meg mindenki, mielőtt a szó szoros értelmében belevág.
 

hegtetoválás

tetováláson kívül van még egy örökre nyomot hagyó díszítő eljárás, ez pedig a hegtetoválás. Erről az eljárásról is maradtak emlékek már az ókorból is, sumér domborműveken, egyiptomi festményeken látni hegtetovált embereket. Afrikában számos népcsoport használja a mai napig, általában a legprimitívebb, őskori szinten álló törzsekre jellemző ez hatalmas bátorságot, fájdalomtűrő képességet és kitartást igénylő művelet.

Eszközigénye ellenben csekély: egy élesebb csont vagy kődarab is megteszi. Férfiak és nők is készíttetnek hegtetoválást, sok helyütt ez a nagykorúvá avatás része. A díszítés mindig jellemző az adott csoportra, nemre, társadalmi helyzetre. A hegek a test bármely pontján elkészíthetőek, és el is készítik, mindezt fájdalomcsillapítás nélkül, az alapvető higiénia teljes hiányában.

A tetoválás menete egyszerű: a bőrt a kívánt minta szerint bevagdalják, elég mélyen ahhoz, hogy gyógyulás után is látható heg maradjon utána. A legtöbbször be is dörzsölik a friss sebeket olyan anyaggal, ami nehezíti a gyógyulást, megmérgezi a bőrt, és nagyobb heget hagy.
Ezt az eljárást alkalmazzák jelenleg a legextrémebb és legdrágább tetkó szalonokban. Az új őrület pillanatok alatt meghódította a modern társadalom unatkozó fiataljait, akiknek már semmi nem elég extra, ha kitűnésről, magamutogatásról van szó. A hegtetoválás a szalonokban természetesen teljesen steril körülmények közt zajlik, és fájdalomcsillapítás mellett. Van, aki ez utóbbiból nem kér: sokan az érzés, a fájdalom miatt csináltatnak hegtetkót maguknak, ez az érzés is okozhat ugyanis függőséget!
                                                                                                          "harmonet"
 

1 komment

Extra dolgok a tetoválásról

Angel-ink 2011.11.03. 16:47

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A leggyakoribb buddhista tetoválás a sak yant vagy yantra, egy mantra fizikai megjelenítése. Magát a képet szentnek tekintik és lehet meditációnak vagy imának egy szimbóluma. Sok kép, mint például a tigris és a lótusz hindu eredetű. A szövegek mindig páli nyelvűek (Kambodzsában khmer is előfordulhat). A sak yant tetoválások vallásosak, sohasem diszítő jellegűek, néhány szerzetes láthatatlan tintával tetovál.
A sak yant a legrégibb thai templomokból indult. Régen minden szerzetest tetováltak. A tanítványoknak szerzetessé válásuk után az első teendőjük, hogy egy buddhista tetoválást készítessenek magukra egy – a buddhista út gyakorlása és buddhista előírások és rítusok betartása által bizonyos spirituális erőkkel áldott – mesterrel. Minden szerzetes tetoválása egyedi. Mestere választja ki a szent képet a szerzetes születési ideje és jele szerint. A motívumok sora a sárkányoktól és kígyóktól a leopárdokig, tigrisekig és sasokig terjed. Miután a minta ki lett választva, a mester kántálni kezdi a szent szövegeket és elkezdi a tetoválást a tanítvány hátán. Kántálás közben megáldja a tanítványt és a tetoválás az új szerzetes talizmánjává, a szent oltalom egy formájává válik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma már számos külföldi készíttet ilyen mágikus, védelmező tetoválást thai mesterekkel, akik a világ legjobb buddhista tetoválóinak hírében állnak.

Sak Yant - Buddhist Temple Tattoos
The Tattooing Monks of Wat Bang Phro
Sak Yant videók a YouTube-on
Sak Yant fotók a Flickr-en
Sak Yant e-book screenshots

"romokon.blogspot"
 

Koi - Ponty tetoválás

A koi hal vagy ponty állandó motívuma a japán tetoválásoknak és fontos szerepet játszik a kínai és japán mítoszokban, legendákban, mesékben és történetekben.

Számos történetben a koi az erőfeszítése és kitartása által átalakul, képessé válik, hogy vízeséseket megmásszon, vagy éppen sárkánnyá váljon.A koi mint jelkép a kitartást szimbolizálja, valamint a jellem szilárdságát. Ezenkívül a ponty jelképezi a bölcsességet, tudást, a hosszú életet és hűséget. A koi általában sárga, arany és narancssárga színek árnyalataiban jelenik meg. Ezek az élő ékszerek nemzedékeken át élhetnek és a gazdáik kezéből esznek. A koi életkorát a testén levő gyűrűkről állapítják meg.

A koi átlagos élettartama 15-30 év, de japánban leírtak egy olyan halat, amely 1977-ben 226 éves korában pusztult el. A koi hosszú élettartama a kitartást jelképezi, formájának és mozgásának szépsége megihlette a művészeket és elbűvöli azokat akik úszás közben szemlélik ahogy a zene hangjaira változtatja az irányát.
A tetováló ábrázolásokban elsősorban a folyó vízzel kombinálva a koi a bátorságot, önmegvalósítást, és az élet akadályain való felülkerekedést jelképezi. A koi (a ponty japán megfelelője) több mint 2000 éve jelenik meg díszkutakban a csendes vízben csillogva. Általában így jelennek meg amint az élénkebb színezett halak nyilvános medencében úsznak. A különlegesen szép példányok értéke félmillió dollárt is elérhet bizonyos egyéni gyűjtők számára.

Japánban és kínában a koi hosszú ideje a férfiasság és erő szimbóluma.

Több legenda is elmondja, ahogy a hal átkelt a sárga folyó sárkány kapujának vízesésén. Ennek során a ponty átváltozott sárkánnyá, ezáltal azt jelképezve, hogy esélytelenül is sikeres harcot tud folytatni.

Ha elfogják, a koi mozdulatlanul várja a kést akárcsak a szamurájharcos a kardot. A buddhizmusban a koi a félelemnélküliséget és bátorságot jelképezi amint átkel az óceánon, ezáltal az emberi szenvedésre emlékeztetve, amelyen mindenki átmegy saját élete során.

Századok alatt ehhez a halhoz nagyon sok legenda és mítosz kötődött. A koi elterjedése ázsiában Dzsingisz kánnak tulajdonítható aki a 12-ik században a csapatainak élelmezése céljából honosította meg ezeket a halakat a tavakban.

A koi szépsége és kecsessége ugyanakkor a család jelképévé is tette a koit, elsősorban japánban, ahol gyermeknapkor koit ábrázoló csőszerű zászlókat tűznek ki.

Fekete koi az apának, lángvörös koi az anyának, kék és fehér a fiúnak, rózsaszín és piros a lánynak. A fiúgyermekek napján japánban a család minden fiúgyereke egy koi zászlót kap arra inspirálva a fiatalat, hogy olyan erőssé és kitartóvá váljon, mint ez a kivételes hal.

Koi által inspirált galériákban nem meglepő, hogy a koi tetoválások népszerűek azokon a helyeken, ahol a férfiasságot nagyra becsülik.

Így japánban a koi megjelenhet a fiatal férfiak alkarján vagy lábán.

Az életének későbbi szakaszában ehhez sárkány is társulhat, utalva a legendára, amikor a koi sárkánnyá változott a sárkány kapunál. A színezés, méret és különleges jelzések a fiatalember olyan tulajdonságait jelképezhetik, amelyre az élete során vágyik. Az egyéni dicsőség és nemzeti büszkeség jelképeként használják a fehér koit, amelynek a fején egyetlen piros folt van.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sárkányos tetoválások
A sárkányt szimbolizáló tetoválások a legkedveltebbé közé tartoznak. Ha a kezdetekben a gyilkosok és kínai maffia megkülönböztető jegyeiként voltak jelen, manapság a világ minden táján divatosak, titokzatosságuk révén pedig sok híresség kedvence. Amennyiben ezeket a tetoválásokat választod, fontos, hogy tisztában légy összes jelentésükkel.

" tattoo-symbols "

 

3 komment

Képek, idézetek

Angel-ink 2011.11.03. 16:16

 

 

 

"A tetkó nem való mindenkinek, de egyeseknek irtó jól áll." 

 

 

 

 

 

 
       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 "Azért vállalok felelősséget, amit mondok. Nem azért, amit te értesz!"


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

" A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

" Senki sem kérheti számon tőlünk, hogy miért nem vagyunk olyanok, mint egy idealizált regényhős vagy egy angyal. De azt igen, hogy miért nem vagyunk önmagunk...."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

" A stílus mögött egy ember van, az ember mögött egy élet van."
Kosztolányi Dezső

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Szabadnak születtél! Ne tűrj kordát s zabolát senkitől!!!! ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A férfi addig él, míg kíván. A nő, amíg kívánják......      

Szólj hozzá!

Tetoválás menete

Angel-ink 2011.11.03. 15:58

A tetoválás úgy történik, hogy a tetoválógép segítségével festék anyagot juttatunk a bőröd alá.
A gép végén helyezkedik el a tű, ami föl-le mozog és kb 1mm mélyen hatol a bőrbe.
A bőr második rétegébe kerül a festék, Dermis rétegbe.
A szalonunkba érkezve választhatsz a meglévő mintáinkból vagy már vár az előzetes egyeztetés alapján megrajzolt ábrád.
Ezt felskicceljük a bőrödre és már is kezdődhet a "varrás" (természetesen érkezésed előtt mi már sterilizáltunk és megtettük a szükséges előkészületeket! )
Először a kontúr kerül fel majd jön a satír és avagy a színezés.
A tetoválás során elkerülhetetlen a minimális vérzés, azonban ez perceken belül el áll.
A munka végeztével letöröljük a vért és plazmát majd steril kötéssel befedjük a friss tetoválásod.
És máris boldogan távozhatsz legújabb szerzeményeddel :)
 

Szólj hozzá!

Hírek a nagyvilágból :)

Angel-ink 2011.10.28. 14:12

A világ 12 legfurcsább külsejű embere 

Ez az ismeretlen brazil férfi tapadókorongnak látszó implantátumokat ültetett a bőre alá. Azt szeretné, hogy a karja inkább hasonlítson egy polip csápjára, mintsem egy mint emberi kézre. A férfi Sao Pauloban él Brazíliában.

 

Etienne Dumont egy genovai újság művészeti kritikusa, akit a feje búbjától a talpáig élénk színű tetoválás borít. Ezen felül agancs szerű implantátum van a fejbőre alatt, továbbá 7 centi átmérőjű karika van mindkét fülcimpájába ültetve, valamint plexi piercinget visel az orrában és az alsó ajkában. Állítása szerint ő maga Az élő művészet.

 

 

 

 

 

 

 

 

A dobogónk legalsó fokán Julia Gnuse szerepel, aki egy különleges bőrbetegséggel született, aminek következtében folyamatosan vörös hegek borítják a testét. Julia szerette volna a bőrhibáit eltüntetni ezért a beteg bőrfelületeket folyamatosan tetováltatta. 10 év után már az egész testét tetoválások borítják, ezért hivatalosan is ő lett a világon a legtöbb tetoválást viselő nő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katzen az előadó- és tetováló művész lány a Tigris Hölgy művésznéven tevékenykedik. Az egész testét tigris mintás tetoválás borítja és annak érdekében, hogy még jobban hasonlítson a nagymacskára bajuszszerű piercinget visel az arcán. Egyébként valaha Enigma felesége volt, de már elváltak és most Texasban dolgozik egy tetováló szalonban.

 

 

 

 

 

 

 

A Guinness rekordok könyve korábban őt tartotta nyilván úgy, mint a világ legtöbb tetoválását viselő embere. Tom Leppard összesen 5500 fontot költött arra, hogy teste egy leopárdéra hasonlítson. A férfi jelenleg 73 éves. Korábban a világtól elvonultan élt Skóciában egy ritkán lakott sziget elhagyatott részén egy apró, falak nélküli bungalóban. Hetente egyszer kenuval beutazott a legközelebbi városba, hogy felvegye a nyugdíját és élelmiszert vásároljon magának. 2008-ban azonban belátta, hogy megöregedett és nem bírja ezt a zord életvitelt ezért beköltözött a sziget Broadford nevű településére egy kétszobás, összkomfortos lakásba.

 

Az 1972-es születésű Eric Sprague – ismertebb nevén a Gyíkember – hozta divatba ezt az elképesztő test-csonkítást, a kettévágott nyelvet. 700 órányi munkával tetoválták tele Eric testét.Annak érdekében hogy még jobban hasonlítson egy hüllőre Eric implantátumot rakatott a szemöldöke alá, hegyesre csiszoltatta a fogait és megnyújtotta a fülcimpáit.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Első helyezettünk Rick, aki a fejébe vette a sok zombi film hatására, hogy ő is zombivá válik ezért már több, mint 4000 dollárt költött a teste tetoválására. Kinézete miatt már hírnevet is szerzett magának az interneten, azonban a képeket elnézve nehéz eldönteni, hogy Rick teste vagy az elméje betegebb e inkább.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dennis Avner, ismertebb nevén a Macskaember számtalan műtéten esett át annak érdekében, hogy minél inkább hasonlítson az imádott állatához, a tigrishez. Tetováltatta az arcát és a testét, plasztikai műtéttel implantátumokat helyeztek az arcába, hogy megváltozzon a fejformája, piercingekből bajuszt csináltatott magának és a fogait is lereszeltette. Az eredmény egy tökéletes nagymacska kinézet.

 

Guinness rekordok könyve szerint Elaine Davidson viseli a világon a legtöbb piercinget. 2000-ben, a rekord regisztrálásakor 462 piercinget számoltak össze rajt és ebből 192 darabot viselt az arcán. 2005-ben az edinburgh-i fesztiválon már 3950 testékszert számoltak össze rajta. A nemi szervében található a legtöbb piercing, számszerűen 500 darab. A testékszerei összes súlya már több mint 3 kilógramm. 2008-ban 5920 darab, 2009-ben pedig már 6005 darab piercinget viselt.

 

Lucky Diamond Rich az ausztrál motoros fűrész és kardnyelő férfi több 1000 órát töltött már, több száz tetováló művész székében, aminek eredményeként mára a teste 100%-át borítja többrétegű tetoválás. Először színes ábrákat varratott a teljes testfelületére a világ különböző részein, azonban ezzel nem volt megelégedve, ezért felültetováltatta az egész testét fekete tintával, beleértve a szemhéját, a lábujjai közti bőrréteget, a füle belsejét, sőt még az ínyét is. Ezt követően a fekete rétegre fehér tintával varratott magára különböző ábrákat, így hivatalosan is ő lett a világon a legtöbb tetoválást viselő férfi.

 

Horace Ridler a különc előadóművész egy angol arisztokrata volt, aki az első világháborúból visszatérve az 1920-as években kezdte meg az átalakulását. Ridler tetőtől talpig zebra csíkokat tetováltatott magára és így kapta meg a Zebraember művésznevet. Az évek múlásával a megjelenése egyre polgárpukkasztóbb lett azonban 1969-ben bekövetkezett haláláig mindig azt vallotta magáról, hogy ő „csupán egy átlagos, hétköznapi ember”.

 

Valószínű hallottál már Enigmáról. Paul Lawrence egész testét puzzle szerű tetoválás borítja és megdöbbentő előadásai miatt vált híressé. Paul egész kardokat nyel le, forgó fúrókat dug fel az orrába és különböző apró tárgyakat nyel le amiket visszöklendez a gyomrából majd újra lenyeli őket. Enigma egyebekben képzett zenész is.

 

 

 

Szólj hozzá!

How to Take Care of Your New Tattoo

Angel-ink 2011.10.28. 13:52

Now, you have your fresh new tattoo, and you want to take good care of it! From this point on, your artist is not responsible for any infection or problems you may have with your tattoo if you don't take proper care of it. It is very important that you follow these guidelines. A really beautiful tattoo can turn into a disaster if the proper aftercare is not taken.

Wash and Treat

After you remove the bandage, you will want to wash your tattoo. Use lukewarm water and mild, liquid antibacterial or antimicrobial soap to gently wash away any ointment, blood and/or plasma and to completely clean the area. Do not use a washcloth or anything abrasive. Your hand is your best tool in this case. (If your tattoo feels slimy and slippery, you have probably been oozing plasma. Try to gently remove as much of this as possible - when the plasma dries on the skin surface, it creates scabs.)

  Then pat (do not rub) the area firmly with a CLEAN towel or paper towel to get it completely dry. Follow with a very light application of your choice of ointment. Bepanthen would be my first choice, but if you don't have any, Bacitracin or a similar antibacterial ointment is acceptable.  

**Do not use Neosporin. This is a wonderful product for cuts and scrapes, but not for tattoos. Some can have an allergic reaction to the Neosporin, which causes little red bumps. When the bumps go away, so does the ink, and you end up with a polka-dotted tattoo.**

Bathing, Showering, Hot Tubs, and Swimming

Yes, you can (and should!) shower with a new tattoo. It's OK to get your tattoo wet - just don't soak it. Submerging your tattoo in a bath or hot tub can cause serious damage, so you'll want to avoid those for 2-3 weeks, but showering is perfectly fine as long as you don't saturate your tattoo. If you get soap or shampoo on your tattoo, just remove it quickly with water. Swimming - whether it be a pool, fresh water or salt water - should be avoided for at least 2 weeks.


Scabbing and Peeling

After a few days, you will notice some peeling and possibly a little scabbing. Excessive scabbing is sometimes normal and there is no need to panic. Apply warm moist compresses to the scabs for about 5 minutes 2-3 times a day to soften them and they will eventually come off on their own. (Do not apply ointment or lotion to a softened scab - wait for it to dry) You will also start to itch, just like a sunburn when it begins to heal. The advice here is, don't pick, and don't scratch! If the skin itches, slap it. If it is peeling, put lotion on it. And if it is scabbing, just leave it alone. Your tattoo is almost healed, and now is not the time to ruin it!

Protection from the sun

After your tattoo is healed, from now on, you will always want to protect it from the sun's ultraviolet rays. These can fade and damage a brilliant tattoo very fast. Before spending a lot of time in excessive heat, protect your tattoo with a minimum 30SPF sunblock. This will keep your tattoo vibrant for many years, and it will continue to be a source of great pride.


Have a Nice Day
Gabor Bazsa 

Szólj hozzá!

Tetováltak éjszakája!

Angel-ink 2011.10.28. 13:16

December 3.-án Tetováltak éjszakája!!! Egy este, amikor 50%.-al olcsóbban készítjük el a tetoválásod. Előzetes bejelentkezés szükséges!!! Időpontot egyeztetni és a részletekről érdeklődni a 06-20-994-9994.-es telszámon tudtok, Gebnél!!! Siess le ne maradj :-D

" Mivel szeretjük a nem megszokott dolgokat és szeretünk mindíg valami újdonsággal előállni, megrendeztük nektek a Tetováltak éjszakája eseményt, ami a nagy sikerre való tekintettel hagyománnyá vált! Ezen a napon éjszaka vagyunk nyitva  és 50%-os kedvezménnyel készíttetheted el a tetoválásodat! Ezt megspékelve étellel-itallal, ünnepi hangulattal várunk benneteket! :-)  "

Szólj hozzá!

2010 Cannonball

Angel-ink 2011.10.28. 13:03

Egy kis élmény beszámoló képekben a 2010-es Cannonbalról! :)

Remekül éreztük magunkat és köszönjük azoknak, akik eljöttek!

Külön köszönet a zsűrinek a megtisztelő helyezésért! 

Reméljük még sok ilyen közös élményben lesz részünk veletek!

Szólj hozzá!

Gyakori kérdések a piercingekről!

Angel-ink 2011.10.28. 12:52


 

Nyelv piercing:

Nagy a lyuk a piercing körül: 

- a még friss nyelv piercinggel nem ajánlott " játszadozni még " hagyd nyugodtan és idővel összehúzódik.

Vérzik, fáj, repedezett:

- a friss szúrásnál ez természetes, phlogosollal öblögetni, esetleg egy gyulladás csökkentő gyógyszer belehet venni.


Ha egy nagyobb eret találnak el elvérezhetek?

- Óriási erek a nyelvünkben nincsenek, de a kisebb verőerek is bőséges vérzést okozhatnak. Azonban a piercing azonnali behelyezése rögtön tamponálja az ereket és normális esetben párperc múlva el is áll a vérzés.


A nyelvem hegye nagyon kemény lett, ez normális?

- Ha friss a szúrás akkor természetes, hogy lobos kissé. A nyelvben lévő nyirok mirigyek védekező reakciója is lehet.


Orr piercing:

Ha be van süllyedve az orrba a piercing:

- valószínűleg kicsi az ékszer szára.

4 napos orr piercing, szivárog a vér:

- előfordul, 1-2 hét elmúlik

Mellbimbó piercing:

Elrákosodhat-e?

- körülbelül annyi az esélye mint egy átlag fülbevalónál:) nem kell tartani ettől.

Ha túl hátra szúrták a piercinget súlyos bajok lehetnek e belőle?

- nehéz lenne úgy elrontani a mellbimbó átszúrását, hogy bármilyen súlyos problémát okozzon.


Industrial piercing:

A porcszövet vérellátása nagyon rossz, így a gyógyulás is nagyon lassú. sok idő kell a gyógyuláshoz.

Karfiolfül kialakulása:

- komoly tartós gyulladás, fertőzés estén alakulhat ki, de ha szakértő készíti és maximálisan betartja tanácsait akkor ez teljesmértékben elkerülhető.

Köldök piercing:

Akinek köldöksérve volt,annak lehet-e a köldökpiercingje?

- Ha csak korábban volt a sérv, de megoldották, akkor nyugodtan belehet tenni piercinget! Inkább esztétikai aggályai lehetnek. 

Időközönként begyullad, gennyes lesz pedig már több hónapos:

- a köldök a legbonyolultabb dolog piercing szempontjából. a z össze hajló bőrredők nem hagyják jól szellőzni és ez a páradús környezet kiválló a kis bacik számára. Biztosítsunk lehetőséget a köldök levegőzéséről, fürdés után mindíg itassuk fel a vizet. Kérjük piercerünk segítségét mivel kezeljük.

A szúrás mellett megjelent egy kis pukli:

- ez a szövetek védekező reakciója ( granuláció ) estleg allergia az ékszerre, vagy véletlen beleakadás, megrántás miatt. várni kell...figyelni, hogy zsugorodik e. az eseteg többségében felszívódik, összezsugorodik. Azonban, ha esztétikailag nagy marad, akkor pici sebészeti beavatkozásra van szükség

Szemöldök piercing:
Több év eltelte után is van, hogy gennyes, gyulladt:

- ha a lyuk egy szörtüsző közelébe esik akkor a verejtékezés hozzájárulhat a gennyesedéshez, leginkább nyáron.

Szólj hozzá!

Tetoválás ajándékutalvány!

Angel-ink 2011.10.28. 12:27


Szalonunkban folyamatosan kapható ajándékutalvány, szülinapra, ünnepekre vagy csak úgy!

Olyanra tervezzük, amilyenre szeretnéd!

Lepd meg szeretteidet egy garantáltan örökre szóló ajándékkal!

 

Szólj hozzá!

Gyógyulási idö és kezelés a piercingeknél.

Angel-ink 2011.10.28. 12:12

A gyógyulás minden piercingnél és személynél más, de nézzük átlagosan!


Köldök, orr, intim,szemöldök és fül piercingek:

 A gyógyuláshoz 2-4 hétre van szükség, fül porcnál ez 5-6 hét is lehet. 100% os gyógyulás 6-8 hét. Természetesen mindez szervezet függő. Ha lelkiismeretesen kezeled a gyógyulás hamarabb végbemegy, ne vegyük félválról! A kezeléshez szükséged lesz: Egisept, Kodan vagy Betadin bőrfertőtlenítőre. Fülpiszkáló segítségével pergtő mozdulatokkal kell tisztítani. 
Nyelv, ínyvitorla, alsó-felsö ajak, arc piercingek:

Kezelés: Phlogosol vagy Corsodyl szájfertötlenítő oldat. ( vízzel higgítva öblögetni kell) Ezt naponta többször ismételni, evés után rendszeresen! Kerüld az első hetekben: a tejtermékeket, húst, fűszeres ételeket, orális kontaktust, dohányzást.Egy-két jó tanács:) Ne nyúlj hozzá piszkos kézzel! A kezelési utasításokat tartsd be! Ne menj szoláriumba, szaunába, uszodába, strandra legalább 2 hétig! Ha mégsem bírod ki:))) minden ilyen alkalom után rögtön kezeld le! Víz érheti,de ne áztast!Friss ékszernél bőrpír és fájdalom jelentkezhet, ez természetes! Fokozottan oda figyelni és nem bele akadni! Ékszercsere! Ha rendesen begyógyult a piercing helye, nincs bőrpír, érzékenység akkor cserélheted. Amire fontos odafigyelned! Olyan ékszert vásárolj amiben biztos vagy, hogy nem gagyi, vacak! Mindenképpen fertőtlenítsd le és utána cseréld ki, steril körülmények között. Ha úgy érzed inkább kérd szakember segítségét:) ilyen esetben minden piercer szívesen segít! 
Piercing külső kezeléséhez alkalmazhatsz még: Teafaolajat (A teafaolaj elpusztítja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat és a gombát.Az teafaolaj fenti hatásával egyidejűleg pozitívan befolyásolja az ember immunrendszerét, azaz a szervezet védekező képességét az egészséget fenyegető kórokozókkal szemben.) Contractubex gélt (A Contractubex gyulladásgátló hatást fejt ki, fellazítja és elsimítja a burjánzó hegszövetet, amelyek műtét, amputáció, égési sérülés vagy baleset után keletkeznek
Továbbá kontraktúrák, például Dupuytren-kontraktúra és traumás ínkontraktúrák; zsugorodott hegek (hegkontraktúrák) kezelésére szolgáló készítmény.)
 De mielőtt használnátok, mindig nézzetek utána az összetevőknek, hatóanyagoknak valamint az esetleges mellékhatásoknak!


A fül akupunkturás pontjai:
Ez a kérdés elég vitatott még az orvosok körében is.
a fülcimpa is tele van ezekkel a pontokkal mégis évezredek óta viselnek a nők fülbevalót.
és itt vannak a boxolók, akiknek nap mint nap nyúzzák az akupunkturás pontjait:)
Illetve akik balesetben elvesztik a fülüket..
Azonban előfordulhat direkt ingerlés is, amely nem fog csak úgy elmúlni. Ilyenkor ki kell venni az ékszert.
A fül akupunkturás pontjai közül azokra érdemes odafigyelni, amelyek létfontosságú szerveinkre vannak hatással.


 

Szólj hozzá!

Pár infó a piercingekről!

Angel-ink 2011.10.28. 12:06

Nyelv:
A nyelv egy izom, a felszínén vannak az ízlelőbimbók. A nyelv 4 különböző izlelőrégióra bontható fel: 
-keserü
-sós
-savanyú
-édes
 Az embernek kb. 7000-9000 ízlelőbimbója van, ezeknek az élettartama 5-20 óra. Az elpusztult bimbók helyett mindig újak keletkeznek. Első szúrásnál kezdő, extra hosszú szárú piercinget kell behelyezni. Ez kényelmetlennek tűnhet, de nagyon fontos. Hiszen a beavatkozás után a nyelv a duplájára is duzzadhat. Amint meggyúgyult ki lehet rövidebre cserélni. 
Köldökpiercing:
A köldökpiercing az egyik leggyakoribb, de egyben az egyik leglassabban gyógyuló piercingfajta. Mivel ki van téve hasizmunk természetes mozgásának, ami hátráltatja a gyógyulást. Kezelését ne vegyük félvállról! Gyógyulása legalább 3-6 hónap!
Mellbimbó piercing:
Szúrhatjuk függőlegesen illetve vízszintesen. A nőknél a már meggyógyult mellbimbópiercing nem okoz a későbbiekben szoptatási nehézségekket! Gyógyulás 2-6 hónap
Septum:
A Septum piercinget az orrsövény alsó végénél található nyálkahártyába vagy porcba szúrják. Az orr érzékennyé válik. Gyógyulás 2-3 hónap
Tragus:
A Tragus Piercinget a közvetlenül a hallójáratnál található porcba szúrják. A porc miatt a gyógyulás itt is lassú, 3-6 hónap
Intimékszer:
 Viszonylag gyorsan gyógyul. Arra azért figyelj, hogy milyen ékszert választasz elsöre: minőségi anyag és egyszerü karika. majd ha meggyógyult vadulhatsz:)

MICRODERMAL!
A piercingek egyik legújabb fajtája az "egypontos" piercing azaz microdermal. Érdekessége, hogy a piercingekkel ellentétben ennek az ékszernek csupán egy kimenete van. Úgy néz ki, mint egy transdermal implantátum, azonban a behelyezéséhez nincs szükség olyan bonyolult procedúrára. A test bármely pontján elhelyezhető kis méretének köszönhetően! Azonban viselésénél fokozottan kell ügyelni arra, hogy az ékszer ne irritálódjon, és ne akadjon bele semmibe. Ez hátráltatja a gyógyulást és beépülést a szervezetbe.
Ha fokozottan oda figyelünk rá a gyógyulása 2 hét, de ez lehet 3-4 hét is.

 

Szólj hozzá!

Tájékoztató a piercingekről!

Angel-ink 2011.10.28. 12:03

 A piercing behelyezés mindig is arról szólt, hogy "bevállalós" emberek bevállalnak valami extrémet, akár testi épségük minimális kockáztatása árán is. Ez a kockázat -- ha kicsi is -- természetesen megvan, el kell dönteni, hogy vállalod vagy sem.
Mint minden beavatkozásnak, a piercing behelyezésnek is megvannak a maga veszélyei. A fertözés veszélye még a gyógyulás után is fenn állhat. Aki nem kezeli megfelelően a frissen szúrt ékszereket. Persze piercing és piercing között is van különbség. A fül átszúrása valamivel kisebb veszéllyel jár, de a porc átszúrása fájdalommal jár és nehezen gyógyul. Azokon a testtájakon ahol a bőr vékonyabb vagy a ruha miatt nem tud szellőzni a szúrás okozta seb (pl.: köldök, intim), a fertőzésveszély magasabb, aminek komoly szövődményei is lehetnek. A legveszélyesebbek az ajakba és a nyelvbe fúrt ékszerek. A fertőzések komoly szövődményekkel járhatnak ezért nagyon fontos, hogyha csináltatunk egy piercinget akkor nagyon körültekintőek legyünk. Az utókezelés nagyon fontos minden ékszernél. Vannak bizonyos szabályok, amiket feltétlenül be kell tartani. A komolyabb gyulladások kisebb-nagyobb hegesedést hagynak maguk után a bőrön. A seb környékén fertőzés okozta ún. vadhús is kialakulhat. Ebben az esetben az ékszert azonnal el kell távolítani. Az is előfordulhat, hogy az ékszer számára fúrt lyuk ideget érint, ez esetben a piercinget ki kell venni, és mielőbb orvoshoz kell fordulni. Egy piercing allergiás reakciót is kiválthat. Mielőtt piercinget csináltatunk győzödjünk meg róla,hogy nincs e valamilyen fém allergiánk illetve nem vagyunk-e lidokainra vagy más fájdalomcsillapítóra érzékenyek! 
Sajnos benne van a pakliban ezért el kell mondanom, hogy bizony a piercing behelyezés és viselés kockázatai közé tartozik, hogy vadhús, csomó léphet fel és minden 1000-böl egyszer elöfordul. Vagyis ennek a kockázatát be kell vállalnod vagy ne szúrass. Ez előfordulhat az ékszer minöségétől ( gagyit sose vásárolj!!!) ill. a nem megfelelő kezelés, sterilitás hiánya miatt! Én kizárólag saját ékszerekkel dolgozom (ezekért vállalom a felelőséget), a sterilitást maximálisan biztosítom! De a kezelés rajtad múlik, nem lehet elhanyagolni és félválról venni! Mindíg tartsd be a piercer utasításait. Piszkos kézzel sose nyúlj a frissen szúrt piercinghez! Ha már szembesültünk ezzel a problémával érdemes várni egy ideig, mert előfordul az, hogy visszahúzódik ( a piercinget vegyük ki, kérjük piercingesünk segítségét!) Kenegethetjük "hegeltüntető" krémmel (pl: Contractubex hidrogél) Ha viszont nem javul, sajnos nem marad más hátra, eltűri az ember, vagy forduljunk bőrgyógyászhoz!  
 

Szólj hozzá!

Friss Tetoválás kezelése!

Angel-ink 2011.10.28. 11:58

Rajtad is múlik a tetoválás végeredménye! Tartsd be pontosan a tanácsainkat! Sokan össze keverik a kenõcsöket, se neogranormonnal se vazelinnel NE kenjük a friss tetoválást! A vaselin nem hagyja a bõrt lélegezni és a színek tartósságát is megakadályozza. Ami ajánlott a Bepanthen kenõcs, ami sebfertõtlenitõ, gyulladás csökkentõ és hámosító is egyben.


Új tetoválások kezelése
:


Távolítsd el a kötést, majd langyos tiszta vízzel mosd át a tetoválást. Miután lemostad a tetovált felületet egy tiszta törülközõvel itasd fel a vizet. Néhány percig hagyd száradni, majd óvatosan kend be Bepanthen kenõccsel szép vékonyan. Naponta 3x - 4x ahogy érzed, hogy húzódik szép vékonyan kend be.

Néhány jó tanács:

- ne menj szoláriumba, szaunába, úszodába, strandra 2 hétig!

- ne menj tűző napra

- ne nyúlj piszkos kézzel a tetováláshoz

- ne tartsd túl sokáig víz alatt, ne áztatsd le a varrt

- ne kenj túl sok krémet a tetovlásra


Bármi kérdésed van, fordúlj hozzánk bizalommal!


 

2 komment

süti beállítások módosítása