Suicide Girls

Angel-ink 2012.01.10. 19:50

 

“Minden egy kis portlandi kávézóban kezdődött 2001-ben két alternatív pin up lány közreműködésével, akik épp azon töprengtek, hogyan gazdagodhatnának meg az Internet nyújtotta lehetőségek által (akkoriban vált egyre népszerűbbé a net). Ők ketten, akik a Missy és Spooky Suicide becenevekre hallgattak végül arra a következtetésre jutottak, ha sok pénzt akarnak keresni, akkor arra egy holtbiztos stratégia van: le kell vetkőzni. Ezen felbuzdulva összeszedtek egy kis csapat alternatív csajt és egy portlandi padlásszobában el is kezdett működni a SUICIDE GIRLS.
Életstílusi védjegyként a Suicide Girls célkitűzése, hogy valami olyat hozzon létre, mint a Playboy az 1960-as években, csak kicsit más köntösbe bújtatva. A SG szemtelen, provokatív és kétségkívül élen jár abban, amivel foglalkozik. A SG modellek nagyon különböző hátterekből jönnek, mindannyian egyéniségek és nagyon sokszínűek. Ami mindenképp közös bennük, az a zene, a divat és a burleszk show-k előadása iránti rajongás. A Suicide Girls mára a 21. század egyik legismertebb életstílusi védjegyévé nőtte ki magát. A SG egyik alapítója, Missy Suicide több TV show-t, filmeket, magazinokat, könyvet, sőt még burleszk show-kat is készített és vitt sikerre. Mi sem igazolja jobban a lányok sikerét, mint az, hogy a Suicide Girls honlapján több mint egymillió regisztrált falhasználó van és a Myspace blogok közül is az övék az egyik legnépszerűbb. A SG közösség a feminizmus, az egyéni önkifejezés és a szépség újraértelmezése köré épül fel. Ezek a lányok bővelkednek a testdíszítés legkülönfélébb alternatív változataiban és itt most a tetoválásokra, piercingekre és persze nem utolsó sorban a színes hajakra és az egyéni megjelenésre gondolunk.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angel-inktattoo.blog.hu/api/trackback/id/tr23535178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása