Pár infó a piercingekről!

Angel-ink 2011.10.28. 12:06

Nyelv:
A nyelv egy izom, a felszínén vannak az ízlelőbimbók. A nyelv 4 különböző izlelőrégióra bontható fel: 
-keserü
-sós
-savanyú
-édes
 Az embernek kb. 7000-9000 ízlelőbimbója van, ezeknek az élettartama 5-20 óra. Az elpusztult bimbók helyett mindig újak keletkeznek. Első szúrásnál kezdő, extra hosszú szárú piercinget kell behelyezni. Ez kényelmetlennek tűnhet, de nagyon fontos. Hiszen a beavatkozás után a nyelv a duplájára is duzzadhat. Amint meggyúgyult ki lehet rövidebre cserélni. 
Köldökpiercing:
A köldökpiercing az egyik leggyakoribb, de egyben az egyik leglassabban gyógyuló piercingfajta. Mivel ki van téve hasizmunk természetes mozgásának, ami hátráltatja a gyógyulást. Kezelését ne vegyük félvállról! Gyógyulása legalább 3-6 hónap!
Mellbimbó piercing:
Szúrhatjuk függőlegesen illetve vízszintesen. A nőknél a már meggyógyult mellbimbópiercing nem okoz a későbbiekben szoptatási nehézségekket! Gyógyulás 2-6 hónap
Septum:
A Septum piercinget az orrsövény alsó végénél található nyálkahártyába vagy porcba szúrják. Az orr érzékennyé válik. Gyógyulás 2-3 hónap
Tragus:
A Tragus Piercinget a közvetlenül a hallójáratnál található porcba szúrják. A porc miatt a gyógyulás itt is lassú, 3-6 hónap
Intimékszer:
 Viszonylag gyorsan gyógyul. Arra azért figyelj, hogy milyen ékszert választasz elsöre: minőségi anyag és egyszerü karika. majd ha meggyógyult vadulhatsz:)

MICRODERMAL!
A piercingek egyik legújabb fajtája az "egypontos" piercing azaz microdermal. Érdekessége, hogy a piercingekkel ellentétben ennek az ékszernek csupán egy kimenete van. Úgy néz ki, mint egy transdermal implantátum, azonban a behelyezéséhez nincs szükség olyan bonyolult procedúrára. A test bármely pontján elhelyezhető kis méretének köszönhetően! Azonban viselésénél fokozottan kell ügyelni arra, hogy az ékszer ne irritálódjon, és ne akadjon bele semmibe. Ez hátráltatja a gyógyulást és beépülést a szervezetbe.
Ha fokozottan oda figyelünk rá a gyógyulása 2 hét, de ez lehet 3-4 hét is.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angel-inktattoo.blog.hu/api/trackback/id/tr343335954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása