Rólunk

Angel-ink 2012.01.11. 13:16

 

Ezt a blogot ajánljuk mindenkinek, aki igazi tattoo lovers :) Igyekszünk folyamatosan szemezgetni nektek a tetováló világ híreiből  és minden információt megosztani, ami a mi kis szalonunkkal kapcsolatos :)))

Jó időtöltést kívánunk :)))

És rólunk egy pár sor :)

 A nevem Bazsa Gábor (GÉB) Régi vágyam volt, hogy szenvedélyem a tetoválás a hivatásom lehessen. Elszántságom és kitartásom az álmom mellett meghozta gyümölcsét és 2007.-ben megnyitottuk első szalonunkat Angel & B.Bros Tattoo néven. Majd az idő múlásával még többet, szebbet, jobbat szerettünk volna adni vendégeinknek ezért elköltöztünk. Így ma már saját arculatunkra formált, barátságos és exkluzív szalonban várunk benneteket, amit Angel-Ink Tattoo névre kereszteltünk. 2010 Cannonball volt első nagyobb megmérettetésünk, ahol a második fordulóig el is jutottunk. Maximális öröm volt számunkra a zsűri elismerése és a pozitív visszajelzések a résztvevőktől. Fontos számomra a folyamatos fejlődés és előrehaladás. Ezért is járok ki Londonba, hogy esetleges újításokat hozzak, tapasztalatokat cseréljek a kinti művészekkel. A munkámban szeretem a kihívásokat, de minden stílusban egyaránt törekszem a részletes kidolgozásra. Szeretettel várlak, hogy közösen alkossunk egy maradandó emléket számodra!

www.angel-bbros.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angel-inktattoo.blog.hu/api/trackback/id/tr343536803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása