Hírek a nagyvilágból :)

Angel-ink 2011.10.28. 14:12

A világ 12 legfurcsább külsejű embere 

Ez az ismeretlen brazil férfi tapadókorongnak látszó implantátumokat ültetett a bőre alá. Azt szeretné, hogy a karja inkább hasonlítson egy polip csápjára, mintsem egy mint emberi kézre. A férfi Sao Pauloban él Brazíliában.

 

Etienne Dumont egy genovai újság művészeti kritikusa, akit a feje búbjától a talpáig élénk színű tetoválás borít. Ezen felül agancs szerű implantátum van a fejbőre alatt, továbbá 7 centi átmérőjű karika van mindkét fülcimpájába ültetve, valamint plexi piercinget visel az orrában és az alsó ajkában. Állítása szerint ő maga Az élő művészet.

 

 

 

 

 

 

 

 

A dobogónk legalsó fokán Julia Gnuse szerepel, aki egy különleges bőrbetegséggel született, aminek következtében folyamatosan vörös hegek borítják a testét. Julia szerette volna a bőrhibáit eltüntetni ezért a beteg bőrfelületeket folyamatosan tetováltatta. 10 év után már az egész testét tetoválások borítják, ezért hivatalosan is ő lett a világon a legtöbb tetoválást viselő nő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katzen az előadó- és tetováló művész lány a Tigris Hölgy művésznéven tevékenykedik. Az egész testét tigris mintás tetoválás borítja és annak érdekében, hogy még jobban hasonlítson a nagymacskára bajuszszerű piercinget visel az arcán. Egyébként valaha Enigma felesége volt, de már elváltak és most Texasban dolgozik egy tetováló szalonban.

 

 

 

 

 

 

 

A Guinness rekordok könyve korábban őt tartotta nyilván úgy, mint a világ legtöbb tetoválását viselő embere. Tom Leppard összesen 5500 fontot költött arra, hogy teste egy leopárdéra hasonlítson. A férfi jelenleg 73 éves. Korábban a világtól elvonultan élt Skóciában egy ritkán lakott sziget elhagyatott részén egy apró, falak nélküli bungalóban. Hetente egyszer kenuval beutazott a legközelebbi városba, hogy felvegye a nyugdíját és élelmiszert vásároljon magának. 2008-ban azonban belátta, hogy megöregedett és nem bírja ezt a zord életvitelt ezért beköltözött a sziget Broadford nevű településére egy kétszobás, összkomfortos lakásba.

 

Az 1972-es születésű Eric Sprague – ismertebb nevén a Gyíkember – hozta divatba ezt az elképesztő test-csonkítást, a kettévágott nyelvet. 700 órányi munkával tetoválták tele Eric testét.Annak érdekében hogy még jobban hasonlítson egy hüllőre Eric implantátumot rakatott a szemöldöke alá, hegyesre csiszoltatta a fogait és megnyújtotta a fülcimpáit.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Első helyezettünk Rick, aki a fejébe vette a sok zombi film hatására, hogy ő is zombivá válik ezért már több, mint 4000 dollárt költött a teste tetoválására. Kinézete miatt már hírnevet is szerzett magának az interneten, azonban a képeket elnézve nehéz eldönteni, hogy Rick teste vagy az elméje betegebb e inkább.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dennis Avner, ismertebb nevén a Macskaember számtalan műtéten esett át annak érdekében, hogy minél inkább hasonlítson az imádott állatához, a tigrishez. Tetováltatta az arcát és a testét, plasztikai műtéttel implantátumokat helyeztek az arcába, hogy megváltozzon a fejformája, piercingekből bajuszt csináltatott magának és a fogait is lereszeltette. Az eredmény egy tökéletes nagymacska kinézet.

 

Guinness rekordok könyve szerint Elaine Davidson viseli a világon a legtöbb piercinget. 2000-ben, a rekord regisztrálásakor 462 piercinget számoltak össze rajt és ebből 192 darabot viselt az arcán. 2005-ben az edinburgh-i fesztiválon már 3950 testékszert számoltak össze rajta. A nemi szervében található a legtöbb piercing, számszerűen 500 darab. A testékszerei összes súlya már több mint 3 kilógramm. 2008-ban 5920 darab, 2009-ben pedig már 6005 darab piercinget viselt.

 

Lucky Diamond Rich az ausztrál motoros fűrész és kardnyelő férfi több 1000 órát töltött már, több száz tetováló művész székében, aminek eredményeként mára a teste 100%-át borítja többrétegű tetoválás. Először színes ábrákat varratott a teljes testfelületére a világ különböző részein, azonban ezzel nem volt megelégedve, ezért felültetováltatta az egész testét fekete tintával, beleértve a szemhéját, a lábujjai közti bőrréteget, a füle belsejét, sőt még az ínyét is. Ezt követően a fekete rétegre fehér tintával varratott magára különböző ábrákat, így hivatalosan is ő lett a világon a legtöbb tetoválást viselő férfi.

 

Horace Ridler a különc előadóművész egy angol arisztokrata volt, aki az első világháborúból visszatérve az 1920-as években kezdte meg az átalakulását. Ridler tetőtől talpig zebra csíkokat tetováltatott magára és így kapta meg a Zebraember művésznevet. Az évek múlásával a megjelenése egyre polgárpukkasztóbb lett azonban 1969-ben bekövetkezett haláláig mindig azt vallotta magáról, hogy ő „csupán egy átlagos, hétköznapi ember”.

 

Valószínű hallottál már Enigmáról. Paul Lawrence egész testét puzzle szerű tetoválás borítja és megdöbbentő előadásai miatt vált híressé. Paul egész kardokat nyel le, forgó fúrókat dug fel az orrába és különböző apró tárgyakat nyel le amiket visszöklendez a gyomrából majd újra lenyeli őket. Enigma egyebekben képzett zenész is.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angel-inktattoo.blog.hu/api/trackback/id/tr23336178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása