Friss Tetoválás kezelése!

Angel-ink 2011.10.28. 11:58

Rajtad is múlik a tetoválás végeredménye! Tartsd be pontosan a tanácsainkat! Sokan össze keverik a kenõcsöket, se neogranormonnal se vazelinnel NE kenjük a friss tetoválást! A vaselin nem hagyja a bõrt lélegezni és a színek tartósságát is megakadályozza. Ami ajánlott a Bepanthen kenõcs, ami sebfertõtlenitõ, gyulladás csökkentõ és hámosító is egyben.


Új tetoválások kezelése
:


Távolítsd el a kötést, majd langyos tiszta vízzel mosd át a tetoválást. Miután lemostad a tetovált felületet egy tiszta törülközõvel itasd fel a vizet. Néhány percig hagyd száradni, majd óvatosan kend be Bepanthen kenõccsel szép vékonyan. Naponta 3x - 4x ahogy érzed, hogy húzódik szép vékonyan kend be.

Néhány jó tanács:

- ne menj szoláriumba, szaunába, úszodába, strandra 2 hétig!

- ne menj tűző napra

- ne nyúlj piszkos kézzel a tetováláshoz

- ne tartsd túl sokáig víz alatt, ne áztatsd le a varrt

- ne kenj túl sok krémet a tetovlásra


Bármi kérdésed van, fordúlj hozzánk bizalommal!


 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://angel-inktattoo.blog.hu/api/trackback/id/tr413335946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enikő Encsii Nagy 2014.02.04. 20:29:31

Sziasztok nekem most lett egy delfin csinálva szombaton. De viszont ma olyan mint ha válna le és h ez jo vagy ennek így kell lenni- e mert olyan h attol félek h a szín nem marad meg a hátamon a szinezés. Lécci segítseetek mert ez az első tetkom és nem tudom h hogy megy ez????????

Angel-ink 2014.02.05. 17:32:23

Ezt így làtatlanban nehéz megmondani h. Normàlis e vagy sem, hiszen nem tudjuk milyen mértékben hámlik esetleg nedvedzik e...stb.
A hàmlás normális folyamat hiszen a tetovàlàs helyèn varr keletkezik ( akàr csak a sebeknél ) és ez a gyógyulàs folyamata. Ettől nem kell megijedni! Viszont, ha nem megfelelően kezeled, illetve nem szalonban csinàltattad fennàllhatnak veszèlyek.
Ha viszont szalonban csinàltattad bàtran fordulj a tetovàlódhoz bizalommal, hidd el segítsègdre lesz!
süti beállítások módosítása